NYHED Snowboard Kursus i SkiArena

Nu kan du også lære at stå på snowboard i SkiArena

Vi har lyttet til jeres ønsker og i denne sæson ansat nogle dygtige snowboard instruktører. De er nu klar til at lære dig at stå på snowboard.

Derfor har vi som noget nyt oprettet et snowboard kursus i SkiArena. Kurset henvender sig primært til begyndere og let-øvede.

Du kommer igennem de forskellige stadier, fra at kunne bremse på bagkant og forkant, tage de første forsigtige fejende sving, skiftet fra bagkant til forkant, og J-sving. Du får fornemmelsen af balance på boarded og finder ud af om du naturligt kører “Regular” og “Goofy” style.

Kurset tilpasses de enkelte kursister, om du bliver Jib-Jedi Master eller kant-carver er op til dig men de basale færdigheder vil du få lært.

Et snowboard kursus forløber over 4 lektioner af 1,5 time, hvert hold vil bestå af 4 personer. Såfremt der er stemning for det vil vi forsøge at afslutte med en 5 lektion i Snow Dome Bispingen i Hamburg så du kan få afprøvet dine færdigheder på rigtig sne.

Vi sælger dettte snowboard kursus til en særlig

introduktionspris kr. 895 for alle 4 gange

(turen til Hamburg er ikke inkluderet i denne pris).

Prisen er en introduktionspris og kun gældende i en begrænset periode så hvis du vil lære at stå på snowboard så slå til nu.

Hvert hold skal bestå af 4 deltagere for at blive oprettet, derfor beder vi dig kontakte os på mail eller via vores kontaktformular så vi kan sammensætte holdet.

Vi har også enkelte lektioner til snowboard familier, dem kan du læse mere om under vores prisoversigt.