Familie hold – Forældre/Børn Skiskole og teknik

Grundet den store interesse, har vi lavet en helt ny måde, at køre et meget fleksibelt familie-program.

Om nogen af jer skal lære at stå på ski for første gang, eller de dygtigste skiløbere i familien skal udfordres og udvikles så er dette ski-kursus for hele familien.

Kurset er for jer, der ikke kan komme til en fast træningsdag. De 5 træningsgange bliver fordelt efter jeres kalender, så I har mulighed for at passe det ind i en travl hverdag – og have en familie-aktivitet sammen.

Kursuset følger en effektiv og succesfuldt plan, hvor alle på holdet vil mærke stor fremgang. Kurset afholdes over 5 træninger og varer i 1,5 timer pr. gang. Der arbejdes med individuel feedback på skiløb tilpasset den enkeltes niveau (for de mindste børn meget “lege-baseret”). Der køres i intervaller af ca 10. min. på skift til børnene og 10 min. til forældrene (I bestemmer dog selv, hvordan I fordeler tiden).

Fordelen med kombi holdet er, at I kan træne på samme klokkeslæt (både børn og forældre) med stadig på hvert jeres niveau. Vi vil arbejde med de samme teknikker som på teknik- og børneholdene.
Dit barn bliver sikker på ski, og vant til at gå i ski-skole hjemmefra – samtidig med, at du selv bliver stærkere og dygtigere på ski.

For børnene er formålet er at de lærer ski-teknikken så de er sikre på pisterne – og at far og mor bliver grønne af misundelse over hvor godt de står på ski. De kommer til at arbejde med sving og teknik så de kan komme frem overalt på pisterne, de kan svinge og stoppe overalt og køre ski på den mest effektive måde. Skal de efterfølgende på skiskole så skal de vælge de øvede hold fordi de allerede er sikker på ski.

Kurset henvender sig både til begyndere og øvede.

Hvornår:

Efter aftale. HELE ÅRET. Kontakt os for at høre mere eller bestille.

Eller vælg selv jeres start-dato direkte på vores online booking

Familie-Kursus – op til 2 voksne og 4 børn (under 15 år) : 5 x 1,5 time kr. 3.750,-
(svarende til ca. 675,- pr. mand ved fyldt hold for 7,5 times lektioner).