Pakker (Racehall eller The Diner)

SkiArena, Racehall, Voicehall, Racingroom & The Diner ligger under samme tag i Viby J. Derfor har vi også en række specialtilbud for jer, der ønsker at stifte bekendtskab med mere end én aktivitet af gangen.

Vi afholder alle former for arrangementer – store som små!

Skriv til os nu for at reservere tid til dit arrangement

HELE PAKKEN

Få alt det bedste fra Racehall, SkiArena, Voicehall (indspil en CD), Racingroom (Racingsimulator) og The Diner samlet i én pakke. Den ultimative pakke for 12 personer, der ønsker at prøve alt hvad vi kan tilbyde. Få fart, motion, action og lækre burgere samlet i én pakke.

Fra             kr. 929,- pr. pers.   (min. 12 deltagere)


BLUE SKIING – ALLE BLÅ MANDAGE I 2017 og 2018

Giv konfirmanderne en sjov og anderledes oplevelse på deres Blå Mandag. De får 3 x 10 minutter på ski eller snowboard i SkiArena – inklusiv instruktør, leje af ski, støvler og hjelm. Herefter er der mulighed for at stille sulten i The Diner.

Stil sulten i The Diner m. Stars’n Stribes bruger til kr. 60,- eller en ægte amerikansk Milshake til kr. 40,-  (kun ved forbudbestilling)

Fra               kr. 225,- pr. pers.


SKI & RACE

Fantastisk pakkeløsning for 12 personer der har lyst til at prøve kræfter med action, fart og teknik. Du får 3 x 10 minutter på ski i SkiArena og herefter et Formel 1 Style Grandprix løb i Racehall, indeholdende briefing, tidskørsel og løb.

Pr. pers.        kr. 539,-    (min 12 deltagere)


SKI & BURGER

En rigtig god løsning for jer der gerne vil prøve kræfter med skiløbet i SkiArena. I får her mulighed for at forbedre jeres teknik eller blot få en rigtig god oplevelse. Efter skiløbet kan i slutte af i The Diner med amerikansk burger, fries, kage og 25 cl. sodavand

Pr. pers.        kr. 399,- (min 12 deltagere)


SKI & STEAK

Prøv kræfter med skiløbet i SkiArena – få en god oplevelse og en masse værktøjer til at forbedre dit skiløb på skiferien. Slut skiløbet af med 200 gram Reno Steak menu hos The Diner.

Pr. pers         kr. 429,- (min. 6 deltagere)


Passer ingen af ovenstående pakker dig, kan du altid kontakte os eller tlf. 2597 8777