Pakker (Racehall eller The Diner)

SkiArena, Racehall, Voicehall, Racingroom & The Diner ligger under samme tag i Viby J. Derfor har vi også en række specialtilbud for jer, der ønsker at stifte bekendtskab med mere end én aktivitet af gangen.

Vi afholder alle former for arrangementer – store som små!

 

Book allerede nu på info@skiarena.dk

HELE PAKKEN

Få alt det bedste fra Racehall, SkiArena, Voicehall (indspil en CD), Racingroom (Racingsimulator) og The Diner samlet i én pakke. Den ultimative pakke for 12 personer, der ønsker at prøve alt hvad vi kan tilbyde. Få fart, motion, action og lækre burgere samlet i én pakke.

Fra             kr. 929,- pr. pers.   (min. 12 deltagere)


BLUE SKIING – ALLE BLÅ MANDAGE I 2017 og 2018

Giv konfirmanderne en sjov og anderledes oplevelse på deres Blå Mandag. De får 3 x 10 minutter på ski eller snowboard i SkiArena – inklusiv instruktør, leje af ski, støvler og hjelm. Herefter er der mulighed for at stille sulten i The Diner.

Stil sulten i The Diner m. Stars’n Stribes bruger til kr. 60,- eller en ægte amerikansk Milshake til kr. 40,-  (kun ved forbudbestilling)

Fra               kr. 225,- pr. pers.


SKI & RACE

Fantastisk pakkeløsning for 12 personer der har lyst til at prøve kræfter med action, fart og teknik. Du får 3 x 10 minutter på ski i SkiArena og herefter et Formel 1 Style Grandprix løb i Racehall, indeholdende briefing, tidskørsel og løb.

Pr. pers.        kr. 539,-    (min 12 deltagere)


SKI & BURGER

En rigtig god løsning for jer der gerne vil prøve kræfter med skiløbet i SkiArena. I får her mulighed for at forbedre jeres teknik eller blot få en rigtig god oplevelse. Efter skiløbet kan i slutte af i The Diner med amerikansk burger, fries, kage og 25 cl. sodavand

Pr. pers.        kr. 399,- (min 12 deltagere)


SKI & STEAK

Prøv kræfter med skiløbet i SkiArena – få en god oplevelse og en masse værktøjer til at forbedre dit skiløb på skiferien. Slut skiløbet af med 200 gram Reno Steak menu hos The Diner.

Pr. pers         kr. 429,- (min. 6 deltagere)


Passer ingen af ovenstående pakker dig, kan du altid kontakte os på info@skiarena.dk eller tlf. 2597 8777