Teknik Ski Kursus

SÆSON 2017/2018 : Du tilmelder dig PÅ DETTE LINK

NYHED 2017/2018: Der vil i år blive tilbudt “FORBEREDELSES-KURSUS – 2 gange” og “BASIS-KURSUS – 3 gange”, så man kan køre sig op til at kunne deltage på vores normale teknikkurser. Pris kr. 300,- for forberedelseskursus og kr. 675,- for BASISKURSUS  hvor du bliver godkendt til at kunne komme med på kursus = OBS – denne specialpris gælder KUN for dig, der ikke har kørt på bånd før. Kurserne vil løbende blive udbudt. Ved du allerede nu, at du gerne vil på et “FORBEREDELSES-KURSUS”, så kontakt Martin Faber på 30 32 12 30 eller mf@SkiArena.dk.

 

OVERSIGT KURSER SÆSON 2017/2018

I skisæsonerne 2015 til 2017 tilbød vi i SkiArena en række nye kurser. De succeser vi har lært fra de sidste 3 år gentages og vi har på baggrund af vores kunders ønsker og tilbagemeldinger udvidet kursusrækken + vi tilføjer noget helt nyt til denne sæson 2017-2018 (niveaudelte hold / eksperthold / begynder-kurser / Basis-kursus /  familie-kurser med valgfrie datoer, og en masse andet nyt for dem, der vil “gå-til-ski”.

TILMELDING FOREGÅR DIREKTE PÅ DETTE LINK

I år kan vi derfor tilbyde følgende kurser:

 

Teknikhold – VINTER 2018

 


ALTERNATIVE HOLD – bliver først oprettet ved interesse. Skriv til os på kursus@SkiArena.dk

Hold 3 (A): Start tirsdag d. 20. februar 2018 i uge 8. Der køres 5/6 gange inden skolernes Påskeferie.

Hold 3 (B): Start torsdag d. 22. februar 2018 i uge 8. Der køres 5/6 gange inden skolernes Påskeferie.

NYHED : FAMILIEHOLD: Kombi – Forældre/Børn Skiskole og teknik.

Grundet den store interesse, har vi lavet en helt ny måde, at køre et meget fleksibelt familie-program. Især for dem, der har svært ved at passe det ind i en travl hverdag.

Om nogen af jer skal lære at stå på ski for første gang, eller haj´erne i familien skal udfordres og udvikles. Dette er ski-kursus hele familien sammen kan tage på.

Dette er for jer, hvor I ikke kan komme til en fast træningsdag. De 5 træningsgange bliver fordelt efter jeres kalender.

Formål: Bliv bedre på ski både som forældre og børn

Kursuset følger en effektiv og succesfuldt plan, hvor alle mand på holdet vil mærke stor fremgang. Kurset afholdes over 5 træninger og varer i 1,5 timer pr. gang. Der arbejdes med individuel feedback på skiløb tilpasset den enkeltes niveau (og meget lege-baseret med børnene). Der køres i intervaller af ca 10. min. på skift til børnene og 10 min. til forældrene (I bestemmer dog selv, hvordan I fordeler tiden).

Fordelen med kombi holdet er, at I kan træne på samme klokkeslæt (både barn og forældre) med stadig på hvert jeres niveau. Vi vil arbejde med de samme teknikker som på teknik- og børneholdene.
Dit barn bliver sikker på ski, og vant til at gå i ski-skole hjemmefra – samtidig med, at du selv bliver stærkere og dygtigere på ski.

Formål: Lær ski-teknikken så du er sikker på pisterne. Bliv så god at far og mor bliver grønne af misundelse. Du kommer til at arbejde med sving og teknik så du kan komme frem overalt på pisterne, du kan svinge og stoppe overalt og køre ski på den mest effektive måde. På skiskolen skal du vælge de øvede hold fordi du allerede er sikker på ski. Ta’ skiskolen hjemmefra…

Kurset henvender sig både til begyndere og øvede.

Hvornår: Efter aftale. HELE ÅRET. Kontakt os på kurser@SkiArena.dk eller mf@SkiArena.dk.

Familie-Kursus – op til 2 voksne og 4 børn : 5 x 1,5 time kr. 3.750,-
(svarende til ca. 675,- pr. mand ved fyldt hold for 7,5 times lektioner).

NYHED : BASIS-HOLD eller begynder-hold

For dig / jer, der ikke har stået på bånd før eller for jer der skal have en masse skiløb i benene inden jeres tur.

4 typer:

  1. Dette kursus er dit forberedende kursus, så du får adgang til at tage SkiArenas teknikkurser. Du lærer alt det der skal til, for at du kan blive dygtigere og stærkere på ski indoor.
  2. Det perfekte kursus for jer, der skal træne jer klar til skituren – eller som ønsker at blive dygtigere. Alle ved – at bedre ski-form = flere timer på ski. Vi giver jer flere timer på ski (og gør jer samtidig dygtigere.
  3. Begynder-hold. Har du aldrig stået på ski før. Det kan du efter dit Begynder-kursus i SkiArena.
  4. Er I EKSPERTER – både på sne og bånd. Så kan I samle 4-6 personer, og køre et fedt, intensivt kursus op til f.eks. jeres skitur. Bare rolig – I bliver udfordret – både på hjernen og musklerne.

BASIS-HOLD: 3 x 1,5 time kr. 750,-.

Den Danske Skiskole – forberedende instruktør-kursus og EKSPERT-hold

For dig der er/skal til ski-instruktør eksamen på Hintertux med Den Danske Skiskole uge 42-2017 eller uge 19-2018 (eller DDS teknikkursus/Workshop),

eller for dig, der er øvet eller ekspert-skiløber, og ønsker at nørde noget mere med dit skiløb. (Er du i tvivl om dit niveau, så kontakt chef-instruktør Martin Faber på mf@SkiArena.dk eller 30 32 12 30).

Formål: Der vil i forbindelse med din BSI1BSI2 eller PSI3 eksamen i Hintertux uge 42-2017, igen i år være vores berømte forberedende “bliv-ski-instruktør”, Nørd/Teknikkursus i SkiArena. Din underviser bliver som altid én af vores dygtigste instruktører, som kender til alt på Tux.

Kurset strækker sig over 6 uger med 2 timers ugentlig træning. Både begyndere og øvede kan deltage. Der bliver mulighed for at deltage i DDS teoriprøve undervejs – se længere nede for tilmelding (hvis kursisterne ønsker det, kan kursus køres over 9 gange, ligesom hold 1 og hold 2). Det giver et endnu bedre program.

Pris 6 uger kr. 1.495,-

Pris 9 uger kr. 2.175,-.

Hold 9A: Tirsdags holdet starter d. 5. september 2017 i uge 36. Holdet er fult booket.

Hold 9B: Tirsdags holdet starter d. 20. marts 2018 i uge 12. Der køres 6-7 gange inden DDS eksamen på Hintertux. Mulighed for endnu tidligere start og derved opnå et bedre program over 9 gange.
(4 pladser ledige)

Hold 9C: Torsdags holdet er et backup-hold ved venteliste. Starter d. 22. marts 2018 i uge 12. Der køres 6-7 gange inden DDS eksamen på Hintertux. Mulighed for endnu tidligere start og derved opnå et bedre program over 9 gange.

DER VIL VÆRE MULIGHED FOR AT DELTAGE – SELV OM MAN IKKE SKAL PÅ TUX – MEN BLOT ELSKER AT NØRDE SIT SKI-LØB.

 

 

 

GENERELT

For alle kurser gælder at der skal være et minimum af deltagere tilmeldt for at kurset startes. Vi sørger for at tilpasse kurserne efter deltagernes niveau så alle får noget ud af kurset. Hvor langt du når afhænger både af hvor hurtigt du kan lære den korrekte teknik men også hvad dit udgangsniveau er. Det er ikke altid en fordel at have mange års skiløb på bagen ? så alle kan være med.

Det vil være en fordel at medbringe egne støvler, skisokker og hjelm til kurserne så du lærer dit eget udstyr at kende. Ellers er udstyr inkluderet i prisen. MANGE BENYTTER SKIARENA TIL AT FÅ TESTET OG TILPASSET DERES NYE STØVLER, så de kan bootfittes inden turen til sneen.

Der kan som udgangspunkt ikke byttes dage/hold og der vil være en ugentlig træningsdag. Holdet kan ved særlig aftale med instruktøren aftale en anden træningsdag såfremt der er ledig kapacitet i SkiArena.

 

Tilmelding: DIREKTE PÅ DETTE LINK

Ved spørgsmål: Send en mail til kursus@skiarena.dk med navn OG telefon.nr. Så kontakter vi dig omkring vores kurser. For mere info: Kontakt Martin Faber 30 32 12 30 eller mf@skiarena.dk.

 

0 kommentarer til “Teknik Ski Kursus
1 Pings/Trackbacks til "Teknik Ski Kursus"
  1. […] Vi henviser til den fulde tekst til kursus på deres hjemmeside, på dette link: http://www.skiarena.dk/arrangementer/kurser. […]